mereka membaca dan mengikuti, anda??

GAMBAR MACAM-MACAM KEHIDUPAN~kene tukar tajuk..huu

ini ialah babak poyo dari penulis sendiri-henChiK iKanG'

Tolong undi calon-calon Dun Tarik papan sorong Papan di atas




Aksi ketika Gegaran gempa bumi ntah macam mane boleh berlaku yang berjaya diwatakkan oleh dari kiri:Eirah,Dayat,Henchik ikang ngan cine(haha..aku tak engat name die ne..)





Candid slumber oleh golongan Orang Kuat Utara(OKU)





Ngap..ngap..aku nak makan bukit..
Nota bawah kaki:Ne gambar semer time kat pulau perhentian,Yang blom penah sampai aku nak cakap:wei,jangan pegi.menyesal.Nasik goreng biasa RM8.00.
......................................................................................................................................................................




2 Mengigau membuat liputan:

suka_suka or am? said...

terase cam tag line aku di curi..hohoho

AR ikang said...

owh.terambil..hehe..jap aku tkar haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...