mereka membaca dan mengikuti, anda??

BILA BUDAK MAIN GETAH TETIBA MAIN BOLA SEPAK



32 orang atas ni memang ART. Aku selalu dengar Pak Cho cerita. Semua team diorang dah ratah. Barcelona pun diorang tibai sampai 2. Leyton Orient tu biasa-biasa je bagi diorang. Chelsea pun mainan je bagi diorang. Liverpool tak payah cerita. Cuma T-Team jer diorang belum uji lagi.




"Season 2010/2011 ini kami akan menang 4 piala kerana kami mempunyai pemain yang berkualiti yang telah kami bentuk selama 4 hingga 5 tahun sebelum ini"-Arsene Wenger dalam kenyataan Daily Mail
*kredit pada Google Translate

Tapi menyandarkan harapan kepada sekumpulan budak-budak berkulup samalah seperti menyandarkan kenangan pada sekumpulan pemain-pemain bersejarah.

Ya, kalau Liverpool ialah sandarkan pada kenangan maka Arsenal ialah kelab sandarkan pada harapan.

16 Feb 2011 Champions League Arsenal (2)--Barcelona (1)
8 Mac 2011 Champions League Barcelona (3)--Arsenal (1)---->TERSINGKIR

27 Feb 2011 Final Carling Cup Arsenal (1)--Birmingham(2)----->KALAH

12 Mac 2011 FA cup Manchester United (2)--Arsenal (0)-------->TERSINGKIR

24 April 2011 Premier League (4 games remaining+ 9 point behind Manchester United)
Bolton (2)---Arsenal (1)


Tamat sudah perjuangan.


4 Mengigau membuat liputan:

Zai anaknye Hamzah said...

yea...ikang dh post entry baru..hokh0kk~

<----henchik ikang said...

keh3..saje nk update..

Used Car for Sale said...

nice post
thanks for sharing
arsenal loser

malaysia largest car classified said...

man u!!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...