mereka membaca dan mengikuti, anda??

ADA CERITA PASAI PISANG GORENG,CERITA PASAI EXAM.bERITA SOKAN PON ADA.


hai semua..hoho..dah makan sarapan belom?

ok la..hari ne,hari rabu.Minggu depan ari isnin dah stat exam.Giler ah.Still tengah mencari panduan dan pedoman ketika ne.Semalam dah try untuk study satu paper.Maksud aku just buat past year jerk ah.Nak kata dapat jawab abes tuh,boleh r jugak.cuma ada la beberapa soklan yang aku songlap yang aku tak tahu.Payah Kot.Giler2.hoho.

Sem ne aku akan jawab 4 Paper.3 Paper dari kos aku dan 1 paper english level 300.Untuk perancangan sem depan,engatkan nak amek ko-k.Rupenya dah terlambat beb.Aku tak tahu pon bile keluar tawaran tuh.Sebab macam dulu,aku perasan r jugak kat office Ko-k ne,ada orang ramai2 beratur macam nak beli pisang goreng(giler ah,tersebut plak pisang goreng ketika ne,sodap2..)tapi lepas office ne dah pindah kat area yang jauh dari pandangan,memang tak tahu.Takder plak kaki-kaki ronda buat pengumuman macam hari manifesto pilihanraya hari tuh.Sampai naik bosan aku dengar.Sampai malam kot,diorang kempen(yang merah dah masuk ceritera lain)

Lepas subuh macam bese,aktiviti yang menyihatkan kepala otak lepas subuh adalah dengan tido kembali.Perghhh.Dengan angin sepoi2,ada plak selimut..Memang besh.Tido punya tido,pukul 9.30 aku bangun.Rutin harian kalau dah bangun pagi,membaca surat khabar free.Maapla,aku bukan baca bukan surat khabar yang aku rembat,tapi aku baca online jerk ne hah tipah oi.Free pon free.Jimat duit aku 70 sen kalau aku beli Kosmo dan jimat RM 1.50 kalau beli berita harian.Aku bukan la berkira mana sangat pon pasai duit ne tapi memandangkan ne dah abes sem,aku harap kalian paham.Anda juga mungkin mengalaminya.hoho

Part surat khabar yang aku akan mula-mula baca,Part Sukan.Aku rasa der-der semua patut tengok ne.Aku usulkan sedikit berita sokan untok kalian semua.hoho.



Untuk pembesaran klik r beb.Benzema bakal menyarung jersi Man u??Berbatov akan dijual abis musim ne??Aku rasa gembira dengan keputusan Fergie nak beli benzema tuh.Kalau kalian bukak surat kerbau ari ne,david silva pon bakal dibeli.Besh2.Manchester yang selama ne xdek player dari sepanyol,akan berubah pada musim depan.Tapi kes berbatov yang akan dijual tuh sebenarnya aku tak suke sangat.Aku tak suke bila player dijual.Sedeh beb.Tapi takkan la nak buat macam Real Madrid.Sarang semak.Beli player ramai-ramai+STAR pastu tak pakai.Kalah plak tuh.haha.Apekehel nyer yop?? Ok,tamat berita sokan.

tamat berita sokan kat atas tadi,tamatla sudah apa yang aku nak cerita hari ne.Motip??haha..Takdek pon.saja nak post sebab nak kasik terupdate sket laman lamun sengsawang ne.hu.nanti ada cerita lain plak aku cerita.OK beb.Aku engat nak layan cendol hari ne.Sapa nak join,bagitahu aku.Gerak samer2.Hu.DaDa..

2 Mengigau membuat liputan:

Queen M said...

hoi! mrepek mraban je kau neh! haha :D

AR ikang said...

maapla..kerepek apenye ne mama?/adoi..siyes kot..huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...